İftar menüleri 2023: 17. Gün iftar menüsü

On yedinci gün iftar menümüze, yapımı emek isteyen ama lezzeti ile verdiğiniz tüm emeğe değecek bir çorba tarifi ile başlıyoruz. Ardından güzel bir et yemeği ve klasiklerden uzak bir eşlikçi ile devam ediyoruz. Son olarak lezzeti ve çabucak hazır olmasıyla seveceğiniz bir tatlı ile iftar menümüzü sonlandırıyoruz.

İşte on yedinci gün iftar menümüz…

17. GÜN İFTAR MENÜ

  • Ovmaç çorbası,
  • Güveçte yahni,
  • Ispanaklı rulo börek,
  • Milföy pasta

OVMAÇ ÇORBASI



İftar menümüz oğmaç ya da nam-ı diğer ovmaç çorbası başlangıç yapıyoruz. Yapımı biraz zahmetli olsa da bu çorbaya değecektir. Hem geleneksel hem de doyurucu olan ovmaç çorbası sizin de favoriniz olacak.

Hastası çok: Ovmaç çorbası tarifi

GÜVEÇTE YAHNİ



Yahni yemeği başlı başına bir lezzetken, güveçte usul usul pişince daha başka bir lezzeti ortaya çıkıyor. Baharatların aromasıyla pişerken eve dağılan kokusu ile herkesi mest edecek.

Tabak tabak: Güveçte yahni tarifi

ISPANAKLI RULO BÖREK



Her gün pilav, makarna olmaz dedik. Ispanaklı rulo börek, bir kez yiyenin sürekli canının çekeceği kadar güzel bir börek çeşididir. İftar sofranıza hem doyurucu hem de lezzetli bir alternatif olabilir.

Bir tepsi yetmez: Ispanaklı rulo börek tarifi

MİLFÖY PASTA



Hazır milföy hamuruyla yapılan oldukça lezzetli ve pratik bir tatlı tarifi ile bugünkü iftar menümüzün sonuna geldik. Bu pastanın pratikliği ve lezzeti sayesinde her zaman kurtarıcı tarifiniz olacak.

Puf puf: Milföy pasta tarifi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir